Szeretné megismerni a jelenlegi keményfa padló trendeket? Tartson Velünk!

2021-es keményfa padló trendek

A keményfa padlók évszázadok óta minden esztétikusságot kedvelő otthontulajdonos számára biztonságos választást jelentenek. Nem minden keményfa padló jöhet szóba minden otthonban, a megfelelő stílus kiválasztása kihívást jelenthet. Amennyiben még nem biztos, hogy megtalálta a tökéletes típusú padlót otthonához, inspirálódjon Velünk!

A fehér tölgy padló

A csúcsdizájnerek és a háztulajdonosok körében egyaránt a fehér tölgy a legnépszerűbb. Tartósságán és megfizethetőségén túl a fehér tölgy az organikus textúra és a modern stílus tökéletes egyensúlyát teremti meg minden térben. A szakértők egyöntetű véleménye alapján a fehér tölgy 2021-ben is az egyik legnépszerűbb keményfa padló lesz.

Próbálja ki a szélesebb deszkákat a megkülönböztetőbb megjelenés érdekében

A széles keményfa padló egyre népszerűbb választás a modern otthonokban. A széles keményfa deszka trend minden helyiségben az egyediség és az élénkség érzését kelti, továbbá a széles deszka a szobát tágasabbá teheti. A modern otthonokban kortárs hangulatot varázsolhatnak, az idősebb otthonok számára pedig rusztikus, hiteles megjelenést kölcsönözhetnek.

A világosbarna keményfa padló

Legutóbbi keményfa padló trendeket követően egyes tervezők elmozdultak a hűvös szürke felületektől és a melegebb, világosbarna fapadlók felé fordultak. Ez a kifinomult, európai megjelenés kiegyenlítheti a sötét felületek színeit a helyiségben, továbbá remek alapul szolgálhat a könnyebb, világosabb bútorokhoz.