Ha szeretné megtudni, hogy mely segédanyagok teszik valóban minőségivé a parkettákat, akkor tartson velünk a következő néhány percre!

Nem is gondolnánk mennyi minden lezajlik, még mielőtt a gyönyörű parkettánk a helyére kerülne. Ezeknek a folyamatoknak az egyik lét eleme az, hogy jó minőségű segédanyagokkal dolgozhassunk parketta rakás közben.  Ilyen segédanyagok lehetnek például a parketta ragasztók, a különleges alapozók vagy a különböző speciális spray-k.

Parkettához való segédanyagok: Parkettaragasztók

A legjobb parketta ragasztók általában univerzálisak. Fontos tulajdonsága például, hogy csökkenti a hangokat a lépéseink után. Tehát egy nagyon fontos kényelmi funkciót lát el. A ragasztott parkettáknak számos pozitív előnnyel rendelkezik.
Többek között: hosszabb élettartam, jobb stabilitás, több sík parketta az egyenletességhez, kisebb zajokat termel, és jobb együttműködést biztosít padlófűtés esetén.

Parkettához való segédanyagok: Parketta szegőléc

A parketta szegélyléc kiválasztása komoly körültekintést igényel, hiszen a szegélyléc emeli ki és ad keretet a lakás meghatározó dizájnját képező melegburkolatnak. A szegélyléc számos anyagból tud elkészülni, ami meghatározza a tulajdonságait, felhasználási területét, és ellenállóságát. A szegélyléc készülhet fából amit általában fa parketta, szalagparketta, csaphornyos parketta, svédpadló vagy más fából készült padlóburkolat keretezésére, lezárására tudnak felhasználni. A parketta szegőléc lehet festhető, univerzális szegélyléc, ami készülhet HDF vagy habosított műanyagból. A szegélyléc rögzítése többféleképpen történhet. Lehet ragasztani, szegezni vagy rögzítő klipszelni. A szegélylécrögzítő klipsz nem tartozéka a szegélylécnek, ezt külön kell megvenni a szegélyléchez.

Szívesen állunk a rendelkezésére!

Amennyiben a parkettához használatos segédanyagokkal bármilyen kérdése felmerült nyugodtan forduljon hozzánk bizalommal. A kérdéseire a szakértő kollégáink fognak válaszolni, akik a lehető leggyorsabban segítenek tisztázni a parkettázással kapcsolatos bárminemű felmerülő kérdését.
Forduljon hozzánk bizalommal!