Felújítaná padlóját, de még nem tudja milyen padlóburkolatot válasszon? Fontolgatta esetleg a bambuszt? Akkor olvassa el rövid ismertetőnket!

A fenntarthatóbb háztartás létrehozása sok háztulajdonos célja az utóbbi időben. De vajon fapadlóval megvalósítható egy fenntartható otthon?

A parkettás otthonok esetében mindig kardinális kérdés a parketta tisztítása és ápolása. A következőkben igyekszünk néhány releváns tanáccsal szolgálni az érdeklődőknek.

A laminált padló hosszú évtizedek óta az otthonok egyik legkedveltebb padlóburkoló anyaga. Hogy miért is? A következő néhány sor választ adhat a kérdésre. Tartsanak velünk!

Rengeteg otthonban ismerős lehet a parketta hézagosodásának problémája. Kimondottan zavaró, amikor pár év használat után kisebb-nagyobb réseket fedezünk fel a parkettalapok között. Hogy mi az oka ennek és hogyan előzhetjük meg, javíthatjuk ki ezeket a hibákat, a következő sorokból megtudhatják Olvasóink!

Ahogy mindennek a világon és az otthonunkban, úgy a laminált padlóknak is megvan a saját véges élettartama. De mit tehetünk mi, hogy megnyújtsuk ezt az élettartamot? Az egyik kardinális pont ebben a kérdésben a laminált padló tisztítási módja.

Ebben az írásunkban két újabb fafajta rövid ismertetését tűztük ki célul. Ismerjük meg a fehér fűzfát és a csertölgyet!

A következő sorokban a kislevelű és a nagylevelű hársfák jellemzőit ismertetjük.

1. oldal / 4