Milyen laminált padló kerüljön otthonomba?

A laminált padló méltán nyerte el piacra kerülése után az egyik legkedveltebb padlóburkolat típus megnevezést. De milyet válasszunk otthonunkba? Cikkünkben körbejárjuk a kérdést:

A laminált padló és a vinyl padló sokban különbözik, ám mégsem mindegy, hogy melyiket választja otthonába. Cikkünkben segítünk a választásban:

Időtálló, jó minőségű és szép: három szó, mellyel a svédpadló körbeírható. Nem véletlenül ennyire népszerű ez a padlóburkolat fajta, hiszen ezen valódi fából készült padlók gyönyörű látványt tudnak otthonunkba nyújtani.

SPC padló – a padlóburkolatok innovációja

Az úgynevezett SPC padló mindössze néhány éve van a köztudatban, mégis hatalmas nagy hírnévre tet szert ezalatt a kevés idő alatt is. De miért? Cikkünkben ezt a témát járjuk körbe.

A laminált padló közel 100 éves történelme

A laminált padló az egyik legnépszerűbb és legelterjedtebb burkolás fajta a világon. De mégis hogyan jött létre, sőt, hogyan került be a köztudatba? Cikkünk ezt járja körbe.

Szakszerű parkettázás a gyönyörű otthonért

Nem mindegy, hogy parkettázás után alig pár hónappal milyen talajon járunk saját otthonunkban, igaz? Összeszedtünk néhány indokot amellett, hogy miért nem érdemes szakértelem nélkül belevágni a parkettázásba.

Mi is az a vízálló laminált padló?

Sokfajta parlóburkolat közül válogathatunk manapság, de nem árt tisztában lenni mindegyik tulajdonságával. Cikkünkben a vízálló laminált padló tulajdonságait járja körbe:

Vinyl padló

A vinyl padló számos oknál fogva praktikus választás lehet otthonunkba, de nagy hasznát vehetjük akár tánctermekben, vagy nagyobb forgalmú üzlethelyiségekben is.

Laminált padló

Egyre nagyobb népszerűségnek örvend manapság a laminált padló, mely igazán elegáns és modern hatást csempészhet otthonunkba. Ahhoz azonban, hogy az idő múlásával se veszíthessen ragyogásából, be kell tartanunk bizonyos szabályokat az ápolásával kapcsolatban.

WPC teraszburkolat

Mára hazánkban is egyre nagyobb népszerűségnek örvend a WPC teraszburkolat, mindez pedig nem véletlen, hiszen több szempontból is előnyösebb választás lehet, mint a mástípusú kültéri burkolatok. Összeszedtük, hogy pontosan miért is járhatunk vele jól.

Svédpadló

A svédpadló kifejezetten stílusos választás lehet otthonunk aljzati burkolatának, hiszen hővezető képessége még a padlófűtés hatását is tudja fokozni.

1. oldal / 10