A laminált padló nem igényel sok karbantartást, mégis pár apró odafigyeléssel sokat tehetünk az esztétikumának és minőségének megőrzéséért.

Régen a laminált padló azért számított népszerűnek, mert jóval olcsóbb, mint a természetes fából készült parketta. Viszont a laminált padló kivitelezése és kinézete annyit fejlődött az évek alatt, hogy nem csak az olcsósága miatt választjuk inkább.

Az SPC padló egy modern változata a padlóburkolatoknak, aminek nagy előnye, hogy használatával nem kell a régi padlóburkolatot felszedni.

A parketta az a padlóburkolat, ami sosem megy ki a divatból, hiszen a natúr fa utánozhatatlan. De mit kell még tudni róla?

A hővezető képesség az, ami alapján el tudjuk dönteni, hogy az adott padlóburkolat padlófűtés esetén mennyire ideális. Fontos, hogy a termék hővezető képessége ideális legyen.

Az SPC padló egyik hatalmas előnye, hogy kivitelezése folyamán nem kell leszedni a régi padlóburkolatot, ezért időben és költségekben is hatékony.

A vinyl nem a véletlennek köszönheti feltörekvő népszerűségét. De minek is köszönhető a vinyl padló vásárlás népszerűsége?

A laminált padló már nem a régi – ez viszont csakis az előnyére válik, ugyanis megszólalásig hasonlít a hagyományos fa parkettához.

A laminált padló innovatív fejlesztésének köszönhetően egyre népszerűbbé válik újra. Az esztétikai megjelenése mellett viszont számos szempontot figyelembe kell venni a vásárlásakor.

A valódi fa parketta bármilyen stílusba beilleszthető, kiváló minőségű természetes anyag. Készülhet tölgyből, bükkből, juharból, kőrisből, dióból vagy vörösfenyőből. Mindegyiknek mások a jellegzetességei.

1. oldal / 8