Wineo 800 Tile L DB00103-3 Solid Black vinyl burkolat

11.330 Ft
Kiváló minőségű, rugalmas és mindig nagyon stílusos - Tartós - Könnyű karbantartás - A felületet könnyű megtisztítani - Csendes - A puha felület kellemesen csendes akusztikát biztosít. - Padlófűtésre alkalmas - Padlófűtésre telepítve a padló további meleget biztosít. - A padló nedves helységekben például konyhában vagy fürdőszobában is ideális, mivel vízzel érintkezve nem duzzad meg. - Csúszásmentes

Magas minőségű, rugalmas és még stílusos is. A 0,55 milliméteres hordozórétegű Wineo 800 sorozat ellenállóképességének hála ideális választás középületekbe, intézményekbe is.

A Wineo 800 Tile termékcsaládot matt felület, és igényes színvilág jellemzi. Nyolcféle dekort és 3 fajta formátumot ölel fel. A különböző méretű elemeket akár vegyesen is le lehet tenni a spontán összhatás kedvéért. A négyoldali fózolás pedig szintén hozzásegít a padló pazar atmoszférájához. Csak ragasztós verzióban kapható.

A pára, a nyirkosság és a víz minimális kárt sem tesz a vinyl dizájnpadlókban, így tökélesen alkalmasak arra, hogy fürdőszobába fektessék le. Innovatív klikkrendszerüknek hála pedig könnyen és gyorsan fektethető ragasztó nélkül is, de persze elérhetőek ragasztós verzióban is. 

Fózolt

Vastagság: 2,5 mm
Kopóréteg: 0,55 mm
Panelméret: 457,2 x 457,2 mm

Igénybevételi osztály 33/42
Csomag: 3,34 m²