Wineo 800 wood XL DB00069 Sicily Dark Oak vinyl burkolat

9.790 Ft
Kiváló minőségű, rugalmas és mindig nagyon stílusos - Tartós - Könnyű karbantartás - A felületet könnyű megtisztítani - Csendes - A puha felület kellemesen csendes akusztikát biztosít. - Padlófűtésre alkalmas - Padlófűtésre telepítve a padló további meleget biztosít. - A padló nedves helységekben például konyhában vagy fürdőszobában is ideális, mivel vízzel érintkezve nem duzzad meg. - Csúszásmentes

Magas minőségű, rugalmas és még stílusos is. A 0,55 miliméteres hordozórétegű Wineo 800 sorozat ellenállóképességének hála ideális választás középületekbe, intézményekbe is.

A kilencféle Wineo 800-as egyosztású fadekorjai klikkelős és ragasztós rendszerben egyaránt elérhetőek. A négyoldali fózolásnak köszönhetően a ragasztós verzió tökéletesen autentikus érzületet ad. A termékcsaládot 9 elegáns dekorverzió alkotja, például Riga Vibrant Fenyő, vagy a merész Sardinia Wild Dió.

A pára, a nyirkosság és a víz minimális kárt sem tesz a vinyl dizájnadlókban, így tökélesen alkalmasak arra, hogy fürdőszobába fektessék le. Innovatív klikkrendszerüknek hála pedig könnyen és gyorsan fektethető ragasztó nélkül is, de persze elérhetőek ragasztós verzióban is.

 

Vastagság: 2,5 mm
Kopóréteg: 0,55 mm
Panelméret: 1505 x 235 mm

Igénybevételi osztály 33/42
Csomag: 4,24 m²