Wineo 800 wood DB00080 Wheat Golden Oak vinyl burkolat

15.750 Ft
Kiváló minőségű, rugalmas és mindig nagyon stílusos - Tartós - Könnyű karbantartás - A felületet könnyű megtisztítani - Csendes - A puha felület kellemesen csendes akusztikát biztosít. - Padlófűtésre alkalmas - Padlófűtésre telepítve a padló további meleget biztosít. - A padló nedves helységekben például konyhában vagy fürdőszobában is ideális, mivel vízzel érintkezve nem duzzad meg. - Csúszásmentes

Magas minőségű, rugalmas és még stílusos is. A 0,55 miliméteres hordozórétegű Wineo 800 sorozat ellenállóképességének hála ideális választás középületekbe, intézményekbe is.

A kilencféle Wineo 800-as egyosztású fadekorjai klikkelős és ragasztós rendszerben egyaránt elérhetőek. A négyoldali fózolásnak köszönhetően a ragasztós verzió tökéletesen autentikus érzületet ad. A termékcsaládot 9 elegáns dekorverzió alkotja, például Riga Vibrant Fenyő, vagy a merész Sardinia Wild Dió.

A pára, a nyirkosság és a víz minimális kárt sem tesz a vinyl dizájnadlókban, így tökélesen alkalmasak arra, hogy fürdőszobába fektessék le. Innovatív klikkrendszerüknek hála pedig könnyen és gyorsan fektethető ragasztó nélkül is, de persze elérhetőek ragasztós verzióban is.

Fózolt

Vastagság: 5 mm
Kopóréteg: 0,55 mm
Panelméret: 1212 x 185 mm
Igénybevételi osztály 33/42
Csomag: 1,79 m²