Lépcső szalagparkettából

Gyors költséghatékony megoldás,de mégis természetesen!

A parkett lépcső burkolat esetében nincs színeltérés a meglévő parkettához képest, szinte mindegy a fokok/pihenők mérete,  a lock-os kapcsolat biztosítja a burkolat hézagmentességét.

ivel az alapanyag gyárilag felületkezelt, lerövidül a munka, és a helyszíni csiszolást meg lehet úszni,  így  40-45 %-kal csökken a beépítés ára

Így ez egy közepes méretű lépcsőházra átszámítva: 180-250.000 Ft

Járófelület cseréje elhasználódása esetén könnyen és cserélhető, a betonhoz rögzített hordozórétegről lepattintható, így ez egy költségkímélő megoldás gyerekes családok vagy nagy forgalmú üzletek részére is. 

Lehetőség van az egyenletlen felületű, szintezésben elrontott betonlépcsők burkolására is a parkett alatt található, magasságban állítható, szintezhető hordozóréteg,és állító dűbelek segítségével.

Lépcsők előlapjai készülhetnek a megrendelő által színmintából kiválasztott színre festve, vagy strapabíró dekorit lemezből is 

Beépítés során tömör fából készült kiegészítőket  is alkalmazunk az élekre, amelyek alkalmassá teszik a parkettát, a lépcsőre való használatra.

Valamint a laminált padlók esetében marad a különböző fémből készült profilok. Ezek használatával leegyszerűsödik a burkolási munka, hiszen a vágott élek a profilok által mindig takarásba kerülnek.