Lépcső Lamináltpadlóból

Lépjünk egy szinttel feljebb! Íme, az új EPADLÓ lépcsőburkoló rendszer

Nézzük meg kicsit közelebbről, hogyan léphetünk túl eddigi korlátainkon a lépcső tervezés- és felújítás világában!
Felújítaná elhasznált, megkopott lépcsőfeljáróját, de nem tudja, hogyan fogjon hozzá?

Az E-padló új lépcsőburkoló rendszere a tökéletes megoldást jelentheti!

A lépcsőház lakásunk, vagy házunk központi része, egysége lehet, mely szerkezeti és formai szempontból egyaránt meghatározza otthonunk arcát. Mivel két szintet köt össze, így különösen nagy igénybevételnek van kitéve, ezért nagyon fontos, hogy minőségi burkolatot kapjon, ezeket a szempontokat alapul véve tervezték meg a rendszert, mely ideális megoldást nyújt bármilyen lépcsőfeljáró felújításához vagy akár megépítéséhez.

Profi technológia – egyedi megoldások!

A burkolat szinte minden típusú lépcsőre felszerelhető, legyen az pihenőkkel vagy azok nélkül kiépített; egyenes, vagy kiálló járólappal rendelkező, és még sorolhatnánk… Emellett a stabilizáló profilnak és a csúszásgátló felületnek köszönhetően tökéletes biztonságot nyújt otthonunkban. A rendszer elemei méretre vághatóak, azaz teljes mértékben alkalmazkodnak az egyedi igényeinkhez, sőt a stabilizáló profil is két méretben rendelhető. A lépcsőfokok függőleges részét, a rugdosót is méretre vágott padlóburkoló lapokból alakíthatjuk ki.

Harmónia és design: egységes dekor felületek az egész lakásban.         

Ha az E-padlo újdonságát választja lépcsője burkolására, a hangulat és harmónia eddig soha nem tapasztalt egységét valósíthatjuk meg otthonunkban! Azáltal, hogy a szobákkal megegyező burkolatot varázsolhatunk a lépcsőre is, megteremthetjük a helyiségek tökéletes összhangját, egyedi atmoszféráját.

Négy, az eredeti tölgyfa mintázatát idéző dekorból választhatunk:

A fehér és a szürke színvilág eleganciát sugároz, a világosabb árnyalatok segítségével optikailag tágíthatjuk is a tereket, emellett üde, fiatalos benyomást adnak.

A natúr és barna árnyalatokat pedig a klasszikus, otthonosan meleg hangulatot kedvelőknek és az egyszerűség erejében hívőknek is bátran ajánljuk.

Nézzük meg közelebbről, milyen elemekből is áll össze a komplett lépcsőburkoló rendszer!

A járólapok laminált padlóból készülnek, melyeknek tartós és ellenálló felülete hosszú évekig biztonságos és esztétikus marad. A rendszer moduláris, méretre vágható: egy padlóburkoló lap két lépcsőfokra elegendő. A felrakáshoz szükségünk lesz még színben passzoló akrilátra és ragasztóra is. A rendszer alapcsomagokban kapható, melynek tartalma és a feljáró paraméterei (vagyis az egyes fokok száma, mérete) alapján kiszámolható a szükséges anyagmennyiség.

Háromféle csomagot vásárolhatunk meg: a lépcsőfok-járólapkészletet két különböző méretben, illetve a pihenőlépcsőfokot. Ne feledkezzünk meg a tartozékokról sem! A szabadon álló lépcsőfokok oldalsó éleinek burkolásához elegáns tömörfa elemeket is vásárolhatunk. Az elhasználódott lépcsőfokok felújításához elengedhetetlen tartozék a perforált stabilizáló profil, a hozzá tartozó rögzítő készlettel.

A dekor elemek, melyeket kiválasztunk, a teljes feljáróhoz használhatók lesznek. A járólapok a laminált padlóból készülnek majd, míg a feljáró alján a fantasztikusan strapabíró EGGER PRO Design burkolatot használhatjuk. Ennek a burkolatnak jellemzője a nemes és eredeti design, ezért leginkább otthonunk közösségi tereibe javasolt, például az étkező vagy a nappali burkolására. A feljáró tetején azonos mintázatú  lapokkal boríthatjuk a felületet, ezáltal megteremtjük a harmonikus átmenetet a lakás többi helyisége felé. Látható tehát, hogy mind a forma, mind a funkció tekintetében tökéletes az összhang.

Ön is kedvet kapott, hogy elmerüljön az új trendek színeiben, és formáiban?

Tekintse meg a 4 színben kapható kész lépcsőlapokat, lentebb a 4 szín

Egyenes részhez: 1150x326x60 mm   39.900.-/csomag/2db lépcsőlap                                                                                                                    

Fordulóhoz: 1450x326x60 mm   48.790.-/csomag/2db lépcsőlap                                                                                                             

Pihenőhöz: 1280x119x60 mm   21.990.-                                                                                                

Stabilizátor 1250mm hosszú a lépcső orrészének tehermentesítésére szolgáló acél merevítő profil.  8.990.-/db
Stabilizátor 830mm hosszú a lépcső orrészének tehermentesítésére szolgáló acél merevítő profil.  6.390.-/db
 
Rögzítőkészlet a stabilizációs profilhoz : 5.490.-/csomag
Csomag tartalma: 50 központosító gyűrű + 50 csavar
12 lépcsőre elegendő