Woodlook Keritéselem

12.240 Ft
A Woodlook-fából készült kerítések széles választékot kínálnak az építészek és építők számára. A Woodlook® kerítések nem csak évente nem kell bevonni őket, de egyáltalán nem kell bevonni őket...


A Woodlook márkájú fa-műanyag profilokból készült korlátok tartósak és szinte karbantartásmentesek. A Woodlook fa alapú korlátok bármilyen Woodlook profilból készülhetnek a színtartományban. WPC korlát Woodlook - korlátok kompromisszum nélkül.

Ez a műanyagfarendszer a szinte karbantartást nem igénylő kerítések különböző változatát kínálja tervezők és kivitelezők számára. A Woodlook profilok leggyakoribb felhasználási módja az acélrendszerrel való kombinálás. Azon ügyfelek számára, akik az időtálló és karbantartást nem igénylő anyagokat részesítik előnyben az alumínium-,vagy a rozsdamentes acélszerkezettel való kombinálását tartjuk legmegfelelőbbnek.Ez a műanyagfarendszer a szinte karbantartást nem igénylő kerítések különböző változatát kínálja tervezők és kivitelezők számára. A Woodlook profilok leggyakoribb felhasználási módja az acélrendszerrel való kombinálás. Azon ügyfelek számára, akik az időtálló és karbantartást nem igénylő anyagokat részesítik előnyben az alumínium-,vagy a rozsdamentes acélszerkezettel való kombinálását tartjuk legmegfelelőbbnek.

Kapukra és kerítésekre felhasználható:

  • teraszburkolat Woodlook™ Standard vagy Premium​

  • falburkoló deszkák Woodlook™ Grain vagy Modern​

  • tömör kerítés deszkák Woodlook™​Standard, natur

MerbauAntracit 
Mahagóni
Grafit
Teak