Puzzle 5mm

650 Ft

Termékleírás:

A legnépszerűbb magas minőségű termék hagyományos fűtés mellett, kiváló ár-érték aránya miatt. Az extrudált polisztirolból (XPS) készült alátétek legnagyobb előnye a hosszútávú és magas teherbírási képesség, ami a „klikk-rendszerrel” ellátott laminált padlók esetében nélkülözhetetlen. Puzzle kialakításának köszönhetően időt és pénzt spórolhatunk vele: nem szükséges a szigetelőszalagot megvásárolnunk. Az alátét lapokat tökéletesen egymáshoz tudjuk illeszteni, elkerülve az esetleges hőhidak kialakulását, illetve a hő- és hangszigetelés leromlását.

Aljzatkiegyenlítő hatása páratlan – beton aljzatnál akár 4 mm magas egyenetlenség esetében is alkalmazható, így eltekinthetünk az önterülő aljzatkiegyenlítő használatától. A hőszigetelő tulajdonsága a legjobb a ProfiFloor padlóalátétek közül, így ideális pince felett vagy ha a fűtési költségeinket szeretnénk csökkenteni. A hangszigetelése lefelé nagyon jó, lépészaj csökkentése átlagos.

A 3 mm vastag XPS alátéttel összehasonlítva 50%-kal magasabb a hőszigetelő- és 15%-kal magasabb a hangszigetelő képessége.

Terméktulajdonságok:

  Gyors lerakás, nem szükséges a szigetelőszalag használata
  Kimagasló aljzatkiegyenlítő hatás
  Nagy sűrűség, kiváló teherbírás
  Magas hő- és hangszigetelő képesség
  Alacsonyabb fűtésköltség