AKCIÓ! Floor Concept SPC burkolat Szürke Tölgy

13.560 Ft
11.990 Ft
/m²
A Floor Concept SPC a padlóburkolatok új generációjának tekintett anyag. A hagyományos LVT padlólapok továbbfejlesztett változata, mely extra ellenálló és behozza a természetességet is bármely otthonba. Az SPC mag fő összetevője a természetes kőpor és káros anyagoktól mentes, 100%-ban újrahasznosítható. A termékhez 15 év, Home Line garancia jár.
Vastagság: 4 mm

Klikkes

Panelméret: 1220 x 123 mm
Csomag: 2,782 m²

 

Az SPC Floor Concept előnyei:

 

Víz- és nedvességálló

Tekintettel arra, hogy az SPC fő összetevője a természetes kőpor, jól ellenáll a víznek és nem képződik penész még magas nedvességtartalom mellett sem.

 

Tűzálló

Az SPC padlók CE tűzállósági vizsgálaton estek át. Tűzállósági fokozat: Bfl-s1. Az SPC padló nem gyúlékony, égése nem spontán, a láng 5 percen belül automatikusan elalszik. Nem bocsát ki toxikus és káros anyagokat.“

 

Nem tartalmaz formaldehydot

Az SPC mag kiváló minőségű mészkőből és PVC gyantából készül és mentes olyan káros anyagoktól, mint a benzol, a formaldehyd, a nehézfémek és ftalátok. A végterméket több mint 179 különböző típusú veszélyes anyag és vegyszerrel szemben vizsgálták.

 

Térbeli stabilitás

Természetes összetevőinek köszönhetően az SPC padló extrém térbeli stabilitással rendelkezik. Tesztelt 80°C-os hőmérsékleten 6 órán keresztül: Zsugorodás 0,13; Hullámosodás 0,2 mm.

 

        PADLÓK ÚJ GENERÁCIÓJA