BIGFOOT PARKETTA SZAKÜZLET
1131 Budapest, Béke út 117.     Tel.: +36 1 350-3421;  +36 30 426-1889;    faparketta@index.hu Nyitva tartás

Kapcsolat

  Nyitó oldal
  Akciós parketta
  Laminált padló
  Fa  parkettáink
  Padló kiegészítő
  Padló burkolás
  Parketta GY I K
  Ajánlott linkek
  Magic Floor
 
 

KAINDL ONE laminált padlóburkoló lapok.

Padlóburkoló lapok, színek

Tökéletesség a lábaink előtt!

Laminált padló színekNagy volt a meglepetés a világ laminált parketta gyártás piacvezetőjének standjánál. A KAINDL Flooring a KAINDL ONE kollekcióval ismét reflektorfénybe került. A kínálat 39 trendi dekorszínt tartalmaz. A világostól a sötétig, a visszafogottól a szembeszökőig mindenki megtalálja a neki tetszőt. A nagykereskedők és szaküzletek képviselői el voltak ragadtatva az új kollekció kialakításától és minőségétől. Az új laminált parketta család különösen strapabíró, karcolás- és ütésálló, valamint rendkívül könnyen ápolható és természetesen környezetbarát . Ezek olyan előnyös tulajdonságok, melyeket a minőségre törekvő fogyasztók elvárnak és értékelnek. Ezenkívül a nagykereskedők profitálnak a salzburgi piacvezető vállalat évtizedes munkáján alapuló szakértelméből: a tökéletes logisztika biztosítja a rövid szállítási időt, a hatalmas raktár pedig, ahol több mint 2 000 000 m2 parketta van, a garancia arra, hogy a kínálat bármely padlójából bármikor lehet rendelni. Így az új lamináltpadló kollekció sikere a kezdetektől biztosított!

A KAINDL ONE kollekcióban benne van a laminált padló gyártás terén piacvezető cég évtizedes tapasztalata: 39 trendi dekor a legmodernebb tulajdonságokkal, mint a szoba és a léptek zajának tompítása, valamint az antisztatikus és antibakteriális felszín. Karcolás- és ütésálló, könnyű lerakni és ápolni. Most igazán egyszerűen és gyorsan rendelheti meg és rakhatja le a kívánt felületet. A különböző felületi struktúrák a valódi fa erezetét mutatják.  (2008-ban jelentősen átalakult a Kaindl gyár laminált padló színválasztéka. Nézzék meg itt >)

Egészség, már a gyártástól

A KAINDL Holzindustrie a laminált parketta termelésének technikai lehetőségeit az egészség megőrzésének érdekében állítja csatasorba. Az átlagos padlóburkolatoktól eltérően a felszín kezelésénél már gyártáskor olyan anyagokat adagolhatunk, melyek a betegségek csíráinak növekedését gátolják. A rossz szellőzés és szigetelés, melyek hőhíd kialakulásához és ezáltal a felszínen megjelenő kondenzvíz megjelenéséhez vezetnek, valamint a klímaberendezések egyre növekvő elterjedése elősegíti a mikroorganizmusok, különösen a penészgomba kialakulását. Ennek következménye lehet allergia, légúti megbetegedések és különböző tüdőproblémák. Ezért rendkívül fontos az építőanyagok mikrobiológiai védelmének fokozása. Ehhez szükség van olyan anyagokra, melyek egyrészt a felszín mikroszkopikus higiéniáját biztosítják, ezáltal megfelelnek a szigorú egészségügyi követelményeknek.  

Ezeket a laminált padlóval szemben támasztott követelményeket elégíti ki a Kaindl Natural Antibact felület. Az anyag az EU-n belül szigorú regisztrálási eljárásnak van alávetve, és egyéb hatóanyagokhoz viszonyítva kedvező toxikológia és ökotoxikológiai hatásával tűnik ki. A Natural Antibact mindenfajta mikroorganizmus - mint például baktériumok, élesztő- és penészgombák - ellen hat és nem fedeztek fel működésében hiányosságokat. Ezenkívül a Natural Antibact megakadályozza biofilm bevonatok keletkeződését azáltal, hogy akadályozza eme mikroorganizmusok növekedését. A Kaindl Natural Antibact hatásmechanizmusa segíti a laminált parketta ajánlott tisztítási folyamatait és hozzájárul a felszíni higiénia javításához. A Natural Antibact gondoskodik az Ön jó közérzetéről.  Nincs esélyük a betegséget okozó csíráknak!

A Natural Antibact legyőzi a nemkívánatos mikroorganizmusokat, mint baktériumok, élesztő- és penészgombák. Így a Natural Antibact segíti a laminált parketta ajánlott tisztítását és mikroszkopikus szinten hat.

Natural Antistatic. Nincs többé megrázó élmény...

A Natural Antistatic padlóval a KAINDL Flooring a laminált parketta padlók új generációját vezeti be, melyek az emberi test elektromos feltöltődését szinte teljesen megakadályozzák - a parketta alá helyezett szigetelőanyagtól függetlenül. A termék megfelel az EN1815 - az antisztatikus viselkedésű padló - követelményeinek. Az emberek a környezeti feltételektől függően (mint klíma stb.) elektromosan feltöltődnek járkálás közben. A megterhelést általában nem vesszük észre, és nem kerül sor kellemetlen elektromos bizsergésre. Mindig az egyes ember érzékenységén múlik, hogy éli meg az elektromos kisülést: 

- 2 kV-ig nem érezhető (hallható)
- 2 kV felett érezhető
- 5 kV felett érezhető és hallható
- 10 kV felett villámlásszerűen látható 

A folyamat a következőképpen zajlik le:

1. Az ember elektromosan semlegesen rálép egy padlóra. 

2. A padlón való haladás közben az ember elektromosan feltöltődik.  

3. Egy földelt tárgy (pl. ajtókilincs) megérintésekor elektromos áthúzást érzünk. 

4. A Natural Antistatic megakadályozza az elektromos feltöltődést.

 

Laminált parketta színek a KAINDL ONE  7, 8 és 8,5 mm vastagságban, 39 + 10 féle dekor színnel.

 

A KAINDL laminált parketta garanciális ideje és feltételei:

Figyelem ! Az akciós parkettákra a gyártó nem biztosítja a garancia lehetőségét !

Terméknév

Magánfelhasználás

Üzleti felhasználás

Kaindl One 7 mm

15 év

5 év

Kaindl One 8 mm

25 év

5 év

Kaindl One 8,5 mm

30 év

5 év

Kaindl One 10 mm

30 év

5 év

     
- A gyári garancia a laminált parketta kopásállóságra, az UV állóságra és a méretpontosságra vonatkozik.
- A gyár elzárkózik a sérült laminált lapok beépítéséből adódó esztétikai hibák kijavításától!
- A technológiai utasítások be nem tartása a garancia azonnali elvesztésével jár!
- Minden 3. laminált parketta csomagban magyar nyelvű lerakási és ápolási útmutatót talál.
- Kérjük vegyék igénybe a BIGFOOT szaküzletek által kiképzett parketta burkoló szakemberek segítségét.
- Valamennyi, az általunk forgalmazott KAINDL laminált  parketta ÉMI minősítéssel rendelkezik!

 

Kaindl One 7.0 és Kaindl One 8,5 program.

 
   

Copyright © 2004 [Bigfoot] Minden jog fenntartva - Módosítva:2012. november 02.

www.rifeng-hoszivattyu.hu