Parketta

Minőség, amin jár!  Bigfoot parketta szaküzlet.

  szaküzlet

Parketta, minőség, információ, tanácsadás.  Minden, amit a burkolatokról tudni érdemes

   

 

 

 
Bigfoot parketta szaküzlet. 1131 Budapest, Béke út 117.
Nyitva:
Hétfő - Péntek: 9:00 - 17:45
Szombat: 9:00 - 13:00
Telefon: 1/350-3421;    30/426-1889;   
 
 

Tisztelt Vásárlóink!

A Budapesti Bigfoot parketta üzletünk címe: XIII. kerület Béke út. 117.  Tel.:  1/350-3421
Térkép a06

Magic Floor

Új burkolatot szeretne,  de nem akarja a régi padlót felbontani? Fantasztikusan jó megoldásunk van.
 
 
Alább a parketta padló és kiegészítőikről kaphatnak információt: kiszerelés, ár, burkolás stb

 

Amit itt talál:  rengeteg tudnivaló a padlókról,  amely  segíti Önt a döntéseiben:
Laminált padló burkolatok hagyományos  csaphornyos, parketták egzóta keményfa parketta lapok,
Lamella, mozaik, intarzia kétrétegű ipari parketta,  vékony csaphornyos,  parafa  fal- és padlóburkolat
Szalagparketta  Befag Marangon  készpadló,  hazai és import szalagparketta,  ragasztós és pattintós.
Bambusz  padló  és falburkolat  állandóan változó kínálatból extra színek,  formák,  akár fonott mintás
Svédpadló, nagy teherbírású tömörfa padló, extra széles és hosszú,  hazai tölgy, bükk és egzóta fákból.
Folyamatosan változó olcsó akciós laminált parketta, valamint sokféle padló burkolat-kiegészítő.
 

 

A parkettázás szakmunka! Ne tegye tönkre a megvásárolt parketta burkolatát kontárok munkája miatt! Parkettázó mesterek várják az Ön hívását. Válassza a minőségi padló termék mellé a Parketta burkolás. Kivitelezés szakszerűen, garanciával!minőségi burkoló munkát is! A parketta árak mellett feltüntetjük a kivitelezési munka árakat is. Mennyibe kerül a laminált, csaphornyos, egzóta, parafa vagy bambusz padló lerakás m2 ára? A kontár munka javításánál és szakszerű újra burkolásnál olcsóbb!  Információ itt.  A  parketta értékesítés mellett vállalunk:  padlóburkolás,  szaktanácsadás, padló burkolat felújítás, javítás, csiszolás, lakkozás, ápolás és tisztítási munkákat, akár éjszakai műszakban is. Irodák, üzletházak, iskolák üzemidőn túli kivitelezése! Ön pihen és mi dolgozunk! Padlóburkolat extrém körülmények között Önnek is! (Így dolgoztunk pl. Westend üzletközpontban.)

A Bigfoot parketta kisker szaküzlet csak minősített termékeket gyártó cégek árukészletét forgalmazza! A Bigfoot parketta bolt laminált padló gyártói: Kaindl Flooring, Berry Floor padlóburkolat készítők. A fa parketta burkolatokat kizárólag kiváló terméket előállító és garanciát vállaló gyártóktól, szállítóktól értékesítünk: Mátraparkett, Boxler parafa, Wicanders, Naturocork, Befag parketta gyár, il Marangon parketta gyár, Wood 4 Fun, Realm Industrial, Dráva Faipari Művek, Trópusi fa Bt, Fapadló nagyker.

Házhozszállítás!  100 m2 parketta padló vásárlása esetén a szállítás Budapest XIII. Parketta házhoz szállításkerületében ingyenes! Távolabbi helyszínekre kedvezményes áron szállítást vállalunk.  A kiszállítás - raktáron levő áru esetén - a vásárlást követő 48 órán belül. A kiszállított padlóburkolat rakodásáról a címen a vevőnek kell gondoskodnia! A behajtási engedélyköteles területekre az engedély beszerzése Kedves Vásárlónk feladata. A szállítást végzi: Mindentvisz Szolgáltató és Kereskedelmi Bt. Budapest.

SikaBond rugalmas burkolat ragasztó rendszer. Az építőipari rugalmas tömítés és ragasztások szakértője a  Sika. Az egy- és kétkomponensű ragasztók, a kannás és a "hurkás" kiszerelés mind-mind a kényelmes és megbízható ragasztást szolgálják. A ragasztó mellett a profi hangszigetelést és rugalmas járást is biztosító  alátétet is kínálunk. Már rendelhető a  SikaBond ®. Minőségi ragasztó, parketta burkolatokhoz, ami a beépítéshez szükséges! Akár sávos ragasztáshoz is.

Parketta GYIK. Tegye fel Ön is Kérdéseit.Tegye fel kérdését a parketta padló burkolatokkal kapcsolatban Ön is! Válaszunkat a folyamatosan bővülő Gyakran Ismételt Kérdések (GYIK) rovatban itt Tegye fel Ön is Kérdéseit. olvashatja. Fontos kérdések és válaszok.  Melyik parketta típust válasszam Tegye fel Ön is Kérdéseit. Összehasonlító táblázat, hogy megkönnyítsük a döntését a padló burkolatról itt és itt. Tegye fel Ön is Kérdéseit. Parketta színek és parketta fajták. Ön, vagy belsőépítésze megtervezi az enteriőrhöz illő színeket, mi megmutatjuk milyen padló típusból tudja megvalósítani elképzelését.  Itt kiválasztható az ideális padlóburkolat. Az anyagok összehasonlító hőtechnikai jellemzői, köztük természetesen a fa.

Parketta, amely a Bigfoot parkettaboltban kapható: laminált padló, szalagparketta, csaphornyos parkett, bambusz padló, parafa, intarzia, svédpadló, mozaik, kétrétegű parketta, kültéri padló, hajópadló luc - és borovi fenyő padlóburkolat. Természetesen ezekhez kapható valamennyi kiegészítő anyag (kivétel pl. a lakk), úgy mint a szegőléc 4 vagy 6 cm magas, burkolatváltó fémprofil, zselés ragasztós illetve duo grip, 2 mm vastag alátét habfóliák, padlófűtés fölé iszappapír, parketta ragasztó. Egger

padlófűtésItt azokat a parketta fajtákat mutatjuk be, amelyek padlófűtés fölé építhetők. (Padlófajták közül a laminált, a kétrétegű- a lamella- a mozaik- a bambusz- és a szalagparketta közül válogathatunk, de még parafa padlóburkoló lapot is tehetünk padlófűtés fölé.) Kérje szakemberek tanácsát és ne fűtse túl a padló alatti betont!
 

Nálunk padlót fog...

Kérjük írja meg véleményét a Bigfoot honlapról. Levél a szerkesztőnek

Parketta szaküzlet honlapján a legszélesebb parketta választék, a parketta burkolat-kiegészítők sokfélesége, valamint rengeteg információ is megtalálható a burkolás szakszerű elkészítéséhez. A keresett laminált padlóburkoló éppen úgy a kínálat része, mint a hagyományos csaphornyos parketta, lamella parketta, mozaik parketta, kétrétegű parketta,  a mutatós szalagparketta, a minden padlón elegáns intarzia parkett, a nagy teherbírású tömörfa svédpadló és ipari parketta, a kényelmes parafa parketta vagy az újdonságnak számító bambusz és egzóta parketta. De megtudható a Thomsit termékek - aljzatkiegyenlítő, ragasztó - felhasználásáról és áráról minden információ. Az állandó parketta akció a kis mennyiségű padlót keresőknek nyújt olcsó megoldást. Látogassa meg rendszeresen az állandóan változó akciós parketta kínálatunkat és "Nálunk padlót fog..." Az Online parkettavásárlás kényelmét és kedvezményes árát egyre többen választják a laminált parketta panel beszerzésénél. Kiválasztják a honlapon, megrendelik, fizetés a helyszínen és kívánság szerint a kiszállítás után beépítjük a padlóburkoló anyagot. Az általunk ajánlott és forgalmazott HANLO könnyűszerkezetes faház tulajdonságai - az oldalak átnézése után - meggyőzhetik a kétkedőket: a faház tényleges alternatíva a lakásépítés területén. Gyorsabb, olcsóbb és gazdaságosabban üzemeltethető! Padlóburkolás garanciáva!

Bigfoot parketta szaküzlet

Budapest XIII. ker. Béke út 117. Tel.: 1/350-3421; 30/426-18-89;

www.esb-hoszivattyu.hu

Copyright © 2004 [Bigfoot] Minden jog fenntartva - Módosítva:2017. július 21.