Polgár pihenőfalu és horgásztó
    Értékesítés

 Állatvilág

  Kapcsolat

 Térképünk

Tisztelt érdeklődő

Befektetőt keresünk a projekthez
ELADVA!

Ezeken az oldalakon folyamatosan egy kis horgászfalu megvalósulását követhetik nyomon. A 2007. január végi - most még tó "nélküli" kép - 1 év múlva már több mint két hektáros, átlag 1 m mély, csodás kék víztükörrel lesz színesebb!

Az M1-es autópályától néhány kilométerre, Csabdi község szomszédságában 14 HA területen valósítjuk meg elképzelésünket. Pihenésre, horgászásra, sétára és a vadon élő állatok közvetlen közelről történő megfigyelésére alkalmas, dombok közé zárt terület közepén 2,5 HA vízfelület kialakításával oázist készítünk mind magunk, mind az itt telket, majd az engedélyek beszerzése után faházat vásárló 15-18 családnak.

2008-ban kezdődő beruházás a végleges formáját várhatóan 2010 nyarán éri el. Attól kezdve sem építkezés sem más zavaró körülmény nem bolygathatja az itt kikapcsolódni vágyók életét. De nem zavarja az őzek, szarvasok, és más állatok napi vonulását és a pihenőtó melletti itatását sem.

Elképzelésünk szerint kizárólag 30-60 m2-es (téliesíthető) faházakat építünk. A terület osztatlan közös tulajdonban marad, csak alacsony sövény kerítés választja el egymástól a szomszéd házakat, kerteket.  Az általunk ajánlott faházak "formáját" itt tekinthetik meg.

Első lépésben a terület értékesítését végezzük el.  Másodikként a közművek kiépítését (a területen a víz- és villanyvezeték kiépítésre kerül, a szennyvíztárolást egyénileg, zárt rendszerű szennyvízkezeléssel oldjuk meg, a fűtést levegő - víz energiatakarékos ESB hőszivattyú rendszer adja) és a horgászat megteremtését végezzük el. Harmadik fázis a faházak felépítése, amely a kivitelezési munkák végét jelenti.

Érdeklődni Polgár Bence terület tulajdonosnál és Sulyok Tibor projektvezetőnél lehet. 30/939-2200

 

Megkezdődtek az előértékesítések. Hívjon bennünket bátran.

(A térkép nagyításához katt a képre.)

 
 

www.bigfoot.hu