Bigfoot parketta szaküzlet.  Nálunk padlót fog!
   BONA NATURALE

 
BONA NATURALE

A fapadló védelmének új generációja. Érzésre és megjelenésre is olyan, mint a természetes fa. Egyesíti az olaj és a lakk összes jó tulajdonságát.

  Bona Natural

Bona Naturale 1-komponensű – Az eredeti, minden az egyben, a lakókörnyezetben beépített fapadlókra kifejlesztett Naturale.

Bona Naturale 2-komponensű – Az extra kopásálló Naturale termék közintézményi, ipari felhasználásra. Naturale Base alapozóval együtt kell használni..
Bona Naturale Base – Bona Naturale 2-komponensű alapozója. Szükség esetén Bona Naturale 1-komponensű termék alá alapozóként használható. Bona Naturale Base rendkívül egyenletes és természetes átnyalatot ad a fának
A Bona Naturale rendszer alkalmas a legtöbb fafajtához, beleértve a fugaképződésre hajlamos fafajtákat, mint a hajópadló és a padlófűtésre fektetett fapadlók.

Előkészítés

A kezelendő felületnek szakszerűen csiszoltnak, száraznak, csiszolatportól, olajtól, viasztól és egyéb szennyeződéstől mentesnek kell lennie.

Utolsó csiszoláshoz használjon P120-P150 szemcseméretű csiszolóanyagot. A fa utolsó csiszolásakor a legjobb eredményt egy egytárcsás polírozógép használatával éri el.

Figyelem! A parketta és a Bona Naturale hőmérséklete a felhordás és száradás ideje alatt nem lehet kevesebb, mint 13°C.

Karbantartás és tisztítás

·         Napi takarítás: száraz módszert alkalmazva porszívózza vagy törölje fel száraz moppal.

·         Nagytakarítás a makacs szennyeződések eltávolítására: használja a Bona Parkett cleanert vagy a Bona Fapadló Tisztítót.

·         Sérülések, karcok helyi javítása: tisztítsa meg a felületet alaposan. Csiszolja meg a sérült felületet a szennyeződések és éles repedések eltávolítása érdekében, kenje át egy rétegben Bona Naturale segítségével (Base vagy 1-komponensű) a korábban megcsiszolt felületet (csak a sérült felületet), , ragassza körbe a sérült parketta elemet, kenje át második réteg Bona Naturale segítségével (1 vagy 2-komponensű) a körberagasztott elem teljes felületét, majd rögtön távolítsa el a ragasztószalagot.

·         A kopott felületet egy új réteg Bona Naturale 1-komponensű vagy Bona Naturale 2-komponensű felhordásával frissítheti fel.

További információk itt.           Kérjük a parkettás szakembereket, véleményezzék a Bona Natural terméket.

 

www.bigfoot.hu