Bigfoot parketta szaküzlet.  Nálunk padlót fog!
    A Bigfoot nem mindig parketta

Bigfoot, ha nem parkettáról van szó:

Ezt találtuk a világhálón:

Különleges teremtmények. Számos földrészen láttak már nagy,robosztus,szőrös,vadember féléket. Észak-Amerikában Bigfootnak vagy Sasquatchnak hívják. Europában Jeti,Kaptar, Biabin-guli, Grendel, Ferla Mohir, Brenin Ilwydnek. Afrikában Ngoloko,Kikomba a nevük. Ázsiában Gin-sung, Yeti, Mirygdy ,Mecheny, Chinese Wildman, Nguoi Rung.

Magyarországi  Bigfoot portál. Ez tényleg a nagy szőrös majomemberről szól.  Minden további itt >>>

 

Ezt írja a DISCOVERY CHANNEL:

Bigfoot (Óriásláb)

Bigfoot egy majomszerű élőlény, mely a világ lakatlan területein él.

Több nevet is kapott, attól függően, hogy hol találkoztak vele. Tibetben, ahol a Himaláját járja, jetinek, vagy borzalmas havasi embernek nevezik, az Amazonas környékén mapinguari a neve, Ausztráliában yowie, Észak-Amerikában pedig sasquatch néven ismert.Bárhol találkoznak is vele, a leírása szinte mindig ugyanaz. 2,1 – 2,7m magas, testét bozontos bunda borítja, feje kicsi, homloka vaskos

Egyesek úgy vélik, igazi emberszabású, amely évszázadokon át rejtve maradt az erdőkben és hegyekben. Mások szerint az, amit egyesek Bigfootnak néznek, csupán egy hátsó lábon álló barnamedve.                                                                                                     Képek: Fortean Picture Library

 
Így ír a Zeta Talk:
A Nagyláb megigézte az emberiséget, amikor csak kapcsolatba került egymással a két faj, bármennyire ritkán előforduló és tünékeny kapcsolatok voltak is ezek. Ennek oka kevésbé van kapcsolatban a Bigfoot méretével és majomember-szerű megjelenésével, amely érthető lenne ezen a Földön, mint inkább a Nagyláb meghatározhatatlanságával. A gorillák, például, ugyanolyan nagyok. A csimpánzok ugyanolyan értelmeseknek tűnnek. Miért megigézés a Bigfoot? A válasz az ő láthatóan rejtélyes képességében rejlik, hogy az észrevételt elkerülje. Az érv erre az, hogy a Nagylábnak egy csoport karanténban lévő entitást kellett elszállásolásolnia. Azért maradnak fellelhetetlenek, mert nem keveredhetnek az emberiséggel. Ebben az erőfeszítésben, nem maradnak segítség nélkül. Pont ahogy azt írtuk le, hogy a kataklizmák után az önmagukat-szolgáló csoportok egyszerűen nem lesznek képesek fellelni a másokat-szolgáló közösségeket, az emberek ugyanígy képtelenek megtalálni a Bigfootot. A Bigfoot ott van, az orrotok előtt. Miért vannak karanténban? Ezek az entitások a saját kérésükre lettek primitív feltételek közé helyezve, hogy visszatérhessenek egy alap felfogáshoz, hogy hogyan jöjjenek ki egymással, a természettel, és eltöprenghessenek a természet bámulatos működésein. A karantén nem egy számkivetés. A békének egy keresése.

Van valami köze a Bigfootnak az előemberhez, talán az ember egy korai modellje? A válasz, nem meglelően, igen! A Nagyláb valóban egy köztes modellje az ember hat rassza egyikének. Hogyan történhetett, hogy csak ez az egy rassz őrzött meg egy köztes modellt? A többiek miért nem őrizték meg ezt? Az ember evolúciója során, géntechnológiai tervezési műveletek során, az egész faj érintve volt. Egy adott fajon belül minden egyed szaporodási közelségben volt egymással, és a genetikai módosítások ennek megfelelően szóródtak szét. A Bigfootot elkülönítették, a többiektől eltávolították, és távoli területekre helyezték. A Bigfoot és más 3. denzitású entitások a Földön a fizikai 4. denzitásba való átmenet során a Földdel és az emberekkel együtt fognak átmozdulni, vagy más világokba fognak továbbhaladni, mint áttelepítettek. Jelenleg, a Bigfoot és a Fekete Emberek együtt vannak Átalakulásban az emberekkel. Ők a Földre eredetileg is áttelepítettekként érkeztek, így egy újra-áttelepítés nem fog megrázkódtatást okozni a köztük lévő idős lelkek számára. Mindamellett, ők azért lettek áttelepítve, eredetileg, mert az emberiséggel egy szinten állóknak lettek megállapítva, és az Átalakulás erre az időpontra már jó idővel előre be volt tervezve.

All rights reserved: ZetaTalk@ZetaTalk.com

 

 

Ezt találtuk a SÍELŐK weblapján:

Bigfoot
Egyike a már nagyobb múltra visszatekintő sporteszközöknek. A Tirol tartománybeli Kneissl sílécgyár még a nyolcvanas évek végén dobta piacra, a legendák szerint az észak-amerikai erdőkben bolyongó jetiről elkeresztelt "
bigfoot" (nagyláb) nevű sporteszközt. A bigfoot tulajdonképpen egy mindössze 40-60 cm-es nagyon rövid rádiuszú széles síléc, amelynek dizájnja a jeti lábfejét mintázza. Erre szereltek egy egyszerű kötésemelőt, amelybe bármilyen méretű síbakancsra könnyen ráállítható egyszerű patentzáras kötést építettek. Az eszköz nagy sikert aratott és azóta is kapható.

 

A GAMEKAPOCS így foglalkozott a "bigfoot" témával:
Nincs többé szaggató multiplayer, lagos szerver, idegesítő játékmenet! A Bigfoot hónapokon belül kiadja új PCI kártyáját, mely totálisan lagmentesíti a multis játékokat.

"Game experience may change during online play" - úgy néz ki ezt az üzenetet végleg elfelejthetjük, köszönhetően a Bigfoot Networks új hálókáryájának. A vállalat kerek 4 millió dollárt költött arra, hogy még idén nyáron piacra dobhassák legújabb PC Card-jukat, mely az online játékban tapasztalt LAG-ot hivatott végképp eltörölni. A kártya egy sima PCI buszt használó kiegészítő lesz, mely optimalizálja hálózati beállításainkat és teljesen megszűri az online játékosoknak már annyi gondot okozott lagot. A kártyát elsőként az E3 kiállításon mutatják majd be, a boltokba pedig rá néhány hónapra kerül majd. Bővebb információt a Bigfoot hivatalos honlapján találhattok.

 

BIGFOOT 4 x 4. 2006 News:

And now a notefrom Ann Trent, President:

I would like to thank Joe Froome and Bob Trent for all the work they did to put the “Crush Out Breast Cancer” show together. In addition, I want to thank all the crew from J & K Motorsports, Joe, John, and Destiny from Vinyl Images, Dave, Keith, and Madusa, and all the fans for helping to support the cause. Over $8,500 was raised, even before the raffle for Dave’s “pink” crew shirt! Whether we’ve lost someone, survived with someone, or just spent time concerned about whether a lump was cancerous, we’ve all been affected by breast cancer. I am proud and honored that BIGFOOT was asked to be part of this event, and hope it is just the first of many more to come around the country!

 

BIGFOOT PAINTBALL:                                                 http://www.bigfootpaintball.hu/index.html

Nagykõrösön, a BigFoot csapat hivatalos, 20 fedezékes, versenyszabályoknak megfelelõ, felfújható airball pályáján várjuk mindazokat, akik ki szeretnék próbálni az egyik leghíresebb real - time csapatjátékot. Ideális játékosok száma 10-12 fõ / mérkõzés. A pálya nagysága 25 x 50 méter. Ajánlataink paintballt kedvelõknek: Egyéni érdeklõdõk és baráti társaságok számára, akik kíváncsiak a játékra és szeretnék kipróbálni, vagy már játszottak, nekik tavasztól õszig kínáljuk szolgáltatásainkat:

 

Texasi nyomkeresők Bigfoot lába nyomában

 2005. október 16. 12:08

A sokak által látott, vagy látni vélt legendás amerikai jeti létezésének mintegy 400 híve tartott tudományos-fantasztikus konferenciát a hét végén a texasi Jeffersonban. A tanácskozáson lelkes Bigfoot-rajongók, komoly szakemberek, állítólagos szemtanúk egyaránt jelen voltak. A résztvevők egyike sem kétli, hogy a 2-3 méter magasnak tudott, sűrű szőrzettel fedett, majomemberszerű kreatúra valóságosan létező lény, legfeljebb abban oszlanak meg a vélemények, hogy egy földönkívüli látogatóról, egy prehistorikus gorilla leszármazottjáról, vagy az emberi evolúció egyik zsákutcába jutott élő kövületéről van szó. Bigfootról az elmúlt évtizedekben több száz "hiteles" fotó készült, sőt, hatalmas talpának lenyomatait is több ízben megtalálták. Rokona vagy hasonmása az indián mesékben szereplő óriási emberszabású élőlény, Sasquatch, a himalájai, kínai, szibériai jeti, a floridai, wisconsini, észak-kaliforniai Snowman, Skunk Ape és még sokan mások. Különös ismertetőjele, hogy rejtőzködik, soha nem hagy maga után szerves nyomot, még egyetlen elhullott példányát nem lelték fel. A különös teremtményt megörökítő felvételek jó részéről kiderült, hogy hamisítvány (2. képünk), ez azonban híveit nem ingatja meg abbéli szent meggyőződésükben, hogy Nagyláb igenis van, csak meg kellene találni. Christopher Murphy, a téma neves szakértője, aki alapos monográfiát szentelt a Bigfoot-jelenségnek, könyvében "2550 hitelt érdemlő szemtanú" beszámolóját dolgozta fel. A hozzáférhető fotók tanúsága és a Bigfoot-hívők többségének véleménye szerint Nagyláb közvetlen leszármazottja Gigantopithecusnak, a prehistorikus primátának (emberszabású főemlős), amelynek legszebb példányai elérték a háromméteres magasságot. Daryl Colyer, az egyik elismert Nagyláb-kutató szerint Észak-Amerika sűrű erdőségeiben ma is mintegy kétezer óriás előember él, az emberhez hasonlóan vegyes táplálkozású, húst és növényi termékeket fogyaszt, bokrok között és fákon alakít ki fészekszerű lakhelyet magának.
Ezt írta a www.123.hu

.hanna

További cikkeket várunk!

 

www.bigfoot.hu