BIGFOOT PARKETTA SZAKÜZLET
1131 Budapest, Béke út 117.     Tel.: +36 1 350-3421;  +36 30 426-1889;    bigfootparketta@gmail.com Nyitva tartás

Kapcsolat

  Nyitó oldal
  Akciós parketta
  Laminált padló
  Fa  parkettáink
  Padló kiegészítő
  Padló burkolás
  Parketta GY I K
  Ajánlott linkek
  Magic Floor
 
 
 


Kültéri burkolatok WPC-ből

 

 

Teraszok és stégek     

Összetétel – 60 % rostok kemény egzotikus fákból, 40 % a HDPE (edzett polietilén, újrahasznosított műanyag). A természetes rosttartalom miatt környezetbarát megoldás, melynek gyártása során nem keletkezik környezetszennyező anyag, természetbarát termék.

Egyszerű karbantartás, nedvesen nem csúszik, ellenálló a rovarok és a rothadás ellen, formatartó, és nem szálkásodik.

A barázdák, lapos síkot alkotnak, amely lehetővé teszi a maximális kényelmet mezítláb járás közben

Woodlook ™ – több mint fa.

Képtalálat a következőre: „wpc deck”  14.860.-/m2-től

 

Falburkolat

A szellőztetett Woodlook  ™ homlokzat olyan kültéri műanyagfa burkolata az  épületnek, amely úgy van kivitelezve, hogy az épület fala és a Woodlook  ™ homlokzat között üres térség keletkezzen. Az így keletkezett térség általában  szigetelőanyaggal van kitöltve, amely javítja az épület energia igényességét. A szellőztetett Woodlook  ™homlokzatoknak számos előnye van. A szerkezet fő előnye,hogy védi az épület falait az időjárás káros hatásaitól, főleg a nedvességtől,rothadástól, így csökkenti a penész kialakulásának lehetőségét, és nem utolsó sorban növeli az épület  általános hőkomfort  érzetét.  Levegő áramlása eltávolítja a nedvességet a falaktól és kiváló pozitív hatással van az általános felhasználói közérzetre. A hősugárzás erősen csökken még erős sugárzás esetében is, és amennyiben még  kültéri szigetelőanyag is van használva a hőátsugárzás a Woodlook ™szellőztetett homlokzatok esetében  eléri a maximális hőellenállóságot. Másik előnye a Woodlook ™homlokzati rendszerek   kazettás profiljának,hogy jelentősen javítja az épület hangszigetelési tulajdonságait, valamint magának a homlokzatnak szilárdságát és stabilitását. Az egyik legfontosabb tulajdonsága a Woodlook ™,  homlokzati szerkezetnek, ugyanúgy mint más woodlook ™ terméknek a gyakorlatilag abszolút minimális karbantartás és 25 év garancia.

   16.150.-/m2 -től

 

Kazetták

A szerkesztett teraszok kiváló változata a woodlook ™  kazetták  erős és tartós műanyag bázisra való szerelése, amely alakja lehetővé teszi a hatékony vízelvezetést. A legnagyobb előnye az olcsó és egyszerű telepítés, amelyet akár gyermekére is  bízhat, ha szeretne számára  néhány percnyi szorakozást. Ugyanis csak annyi időt vesz igénybe az 5-10 m2 összecsukható lapos padló. Ezekből a kazettákból összerakott padlószerkezetet Magával is viheti,ha netán új otthonba költözik.

     17.250.-/m2

 

Kapuk és kerítések

Ez a műanyagfarendszer a  szinte karbantartást nem igénylő kerítések különböző változatát kínálja tervezők és kivitelezők számára.  A Woodlook profilok leggyakoribb felhasználási módja az acélrendszerrel való kombinálás. Azon ügyfelek számára, akik az időtálló és karbantartást nem igénylő anyagokat részesítik előnyben az alumínium-,vagy a rozsdamentes acélszerkezettel való kombinálását tartjuk legmegfelelőbbnek.

     11.450.-/m2

 

   

Copyright © 2004 [Bigfoot] Minden jog fenntartva - Módosítva:2017. január 11.