Bigfoot parketta szaküzlet.  Nálunk padlót fog!
  BambooLand bambusz parketta padlók

 

Bamboo Land bambusz parketták                               Egzóta fapadló

Ezt írja a Bamboo Land a bambusz növényről:

A bambusz egy mágikus növény, ami nem a mai építészeti technológiájáról híres, hanem a természetbeli értékéről és hagyományáról. Egy utazás a múltbéli kultúrából a jelenig és nagyon hasznos lehetőségeket nyújt a jövőnek is. "...igazából nem lehet nélküle élni egy napot sem..." írta róla a kínai költő, Su Duongpo, több mint ezer éve, hisz a bambusz nélkülözhetetlen a távol keleti ember életéből. Szinte mindenütt fellelhető, orvosság, eledel és tárgy formájában is. Ezért nem véletlen, hogy mítoszi nagyságot ölt néha. A Fillipinok szerint az első férfi és nő is a bambusz csírájából keletkezett. A bambuszerdő kedvelt meditáló helye a buddhista szerzeteseknek is, ahogy azt a T'ang dinasztia emlékei őrzik. Jelentős volt a szerepe az orvoslás területén a Ming császárok idejében.

A civilizáció kiindulásának eszköztáraként is említik és mint ilyen értékes anyag, a jövő építészetének is nyújthat perspektívát. Ma, amikor a környezetvédelem egyre fontosabb szerephez jut, a bambusz - e csodálatos tulajdonságokkal rendelkező növény - kiválthatja az amúgy is veszélyeztetett nyersanyagunkat - a fát. A bambusz ugyanis a fűfélék családjába tartozik és kitermelése után nagyon gyorsan újra nő. Keménysége megelőzi a tölgyét, erős strapabíró szerkezetű és nagyon sokoldalúan felhasználható. Tulajdonságai kiválóak, akár esztétikai, akár funkcionális szempontjait tekinjtük. Éppen ezért garanciaideje is hosszú.

Cégünk főként Mao bambuszból készült burkolatokat forgalmaz. Ez a fajon belül is az erősebbek közé tartozik, szemben a leginkább használt bambuszokkal, amit már három éves korukban kitermelnek. A Mao bambusz kitermelésének ideje az ötödik-hatodik évben jön el, ilyenkor használható ki igazán erőssége és esztétikai minősége. Nézze meg a Bamboo Land honlapját itt. Bambooland: természetes és szép burkolat.

A bambusz egyre nagyobb teret hódít a nyugati világban. Nyugat-Európában egyre több középület, bank, irodaház, étterem, repülőtér, sportcsarnok és magánépületek burkolása történik bambusszal.

Bambusz: a bambusz parketta rendkívül kemény, nedvesség és pára nem tesz kárt benne. Natúr és kávé színben forgalmazzuk. Padlófűtés fölé is rakható. A bambusz padló éle "fózolt". Padlóink hazai minősítéssel rendelkeznek! (Szakemberek véleménye szerint - pl.: Börcsök Zoltán - a bambusz parketta az alaktartósság és keménység szempontjából lényegesen kedvezőbb tulajdonságú, mint a hazai keményfa parketták.)

 
Minőségi egzotikus burkolatok Bamboo Land
DBL-001VN Vertikális kidolgozott tömör bambusz natúr és carbonized (kávé) színben 3 * rétegelt
Méret: 960*96*15 mm; 2,211 m2/karton (24 db karton/paletta)  8.590,- Ft/m2; csap-hornyos kapcsolat.

  

 
Minőségi egzotikus burkolatok Bamboo Land
DBL-001HN Horizontális kidolgozott tömör bambusz natúr és carbonized (kávé) színben 3 * rétegelt
Méret: 960*96*15 mm; 2,211 m2/karton (24 db karton/paletta)  8.190,- Ft/m2; csap-hornyos kapcsolat.

  

 
Minőségi egzotikus burkolatok Bamboo Land
DBL-004HNL Horizontális kidolgozott tömör mérnöki bambusz szalagparketta natúr és carbonized (kávé) színben 3 * rétegelt
Méret: 2188*178*15 mm;  3,115 m2/karton (8 db karton/paletta)  12.990,- Ft/m2; lock kapcsolat.

 

 
Minőségi egzotikus burkolatok Bamboo Land
Padlófűtéshez fejlesztett Horizontális és vertikális bambusz svédpadló natúr és carbonized (kávé) színben 2 * rétegelt
Méret: 920*92*10 mm;  3,047 m2/karton (36 db karton/paletta)  8.190,- Ft/m2; csap-hornyos kapcsolat.

 
Minőségi egzotikus burkolatok Bamboo Land
DBL-001VMZ Zebracsíkos kidolgozott tömör vertikális bambusz padló 1 * rétegelt
Méret: 960*96*15 mm; 2,2118 m2/karton (24 db karton/paletta)  8.900,- Ft/m2; csap-hornyos kapcsolat.

A bambuszparketta beépítését kedvezményes áron vállaljuk!

A bambusz fa tulajdonságairól rövid ismertető itt.

 

www.bigfoot.hu