BIGFOOT PARKETTA SZAKÜZLET

1131 Budapest, Béke út 117.     Tel.: +36 1 350-3421;  +36 30 426-1889;    bigfootparketta@gmail.com Nyitva tartás

Kapcsolat

Bigfoot parketta a Facebook-on
  Nyitó oldal
  Akciós parketta
  Laminált padló
  Fa  parkettáink
  Padló kiegészítő
  Padló burkolás
  Parketta GY I K
  Ajánlott linkek
 
 
 
Laminált padló burkolat
 
KAINDL laminált parketta. A legtöbb,  mi padlóra rakható! BERRY FLOOR. Ha erre a padlóra lépsz, már a csúcsra érkeztél! EGGER laminált padló. Megbízható, különleges!
KAINDL BERRY FLOOR EGGER
 

A laminált padló felépítéseLaminált padló (köznyelven - helytelenül -  laminált parketta): laminált burkolóanyag korszerű, környezetbarát, elnyűhetetlen, nem éghető, könnyű vele dolgozni, rengeteg szín, barátságos az ára. Csupa jó tulajdonság! Felejtse el, amit a barkács áruházakban kapható laminált burkoló lapokról hallott! A fózolt élek, a 3 dimenziós strukturált vagy antikolt felületek, az egyedi dekorszínek már az eredeti fa érzetét keltik, magas kopásállósággal ötvözve. A laminált parketta (hivatalos nevén padlóburkoló) több keménységi fokozatban előállított burkolat. A Bigfoot parketta szaküzletekben csak HDF (High Density Fibreboard = nagytömörségű fa rostlemez) alapanyagú, 31-es, 32-es, 33-as és 33+ jelzésű kizárólag "iroda" keménységű laminált padlót értékesítünk!

Lakás, kis forgalmú iroda padlójára a 31-es keménységű laminált parkettát javasoljuk:
 31-es keménység:  Kaindl One 7 mm; Egger 7,8mm;  
                               
Nagyobb forgalmú iroda, hotelszoba, kisebb látogatottságú üzlet burkolata a 32-es padló:
 32-es keménység:  Kaindl One 8, 10mm;  Egger 8, 10mm, Eurowood 8,10mm
                                 Berry Floor   8 mm
Bevásárlóközpont, iskola, vendéglátó hely, táncterem burkolata 33-as keménység legyen:
 33-as keménység:  Berry Floor Citadel, Castle Rock 11 mm
Zenés-táncos szórakozóhely, kocsma, ipari terem burkolata 33 + keménységű padló legyen:
 33 + keménység:    Berry Floor

Az alábbiakban bemutatjuk azt a rendkívüli színválasztékot biztosító laminált padlóburkoló terméket, amely magával ragadja vevőinket. Ráadásul padlófűtés felett is remekül megállja a helyét! A rétegrend betartása kötelező! A parketta szakszerű beépítéséhez felkészült, a laminált padló burkolat tulajdonságait tökéletesen ismerő burkolókat ajánlunk! A laminált padlóburkolatot bemutató cikk itt.

 
Kaindl One laminált padlóburkoló 7 - 8 - 10- 12 mm
 

Nézd meg a többi laminált padlót is...A KAINDL ONE laminált padló kapható Kaindl One 7 mm-es, Kaindl One 8,0 mm-es,  és Kaindl One 10 mm-es vastagságban, az utóbbi akár 50%-os hangszigeteléssel (lépés- és szobazaj-csökkentés), valamint antisztatikus és antibakteriális tulajdonságokkal. Ismertető cikk itt És most itt a Kaindl újdonsága a rövid és keskeny szinkronstrukturált laminált padló.

A Kaindl laminált padlóburkoló / parketta: a jelen és a jövő nagytömegű melegpadló burkolata. A teljesen készre gyártott laminált padló sokféle színben és keménységben készül. Felülete magas kopásállóságú melamin műgyanta. A laminált parketta felépítése: melamin műgyanta, dekorfólia, hordozóréteg (SPAN, MDF vagy HDF), kiegyenlítő balansz réteg, típustól függően zajcsillapító réteg. A KAINDL gyár csak nagyszilárdságú HDF alapú laminált parkett paneleket gyárt (fajsúlya 850-890 kg/m3) A vizet a többi parketta burkolathoz hasonlóan „ő” sem szereti. A laminált padló élettartama 15-25 év a választott keménységtől és használattól függően. Későbbi csiszolása és lakkozása nem lehetséges. A rés mentes illesztés miatt a por és egyéb, allergiás tüneteket okozó anyag nem rakódik közé. A laminált parketta a padlófűtéses helyiségben is alkalmazható, az alátét ebben az esetben: iszappapír (másként: padlópapír)! Az eddigi tapasztalatokat figyelembe véve a laminált gyártók padlófűtés esetén erősen javasolják a laminált lapok összeragasztását!  A kivitelezési munka házilag is elvégezhető, de a garancia előfeltétele a szakszerű munkavégzés!

Itt találhatók az eredeti KAINDL ONE padlóburkoló technikai adatok: 7 mm-es laminált;  

Kaindl laminált padlóburkoló kiváló tulajdonságokkal, fantasztikus színekkel és korrekt garanciális feltételekkel áll a régi és leendő vásárlói szolgálatára! Keresse a Kaindl (tölgy, bükk, stb) termékeket.

A Bigfoot parketta szaküzletek a laminált padlóburkoló anyagok közül a KAINDL, az EGGER és a BERRY FLOOR laminált padlóburkoló lapokat forgalmazzák! Minőség, amin jár!

 
   

Copyright © 2004 [Bigfoot] Minden jog fenntartva - Módosítva:2018. június 01.

www.rifeng-hoszivattyu.hu